Ένα κουτί θάλασσα

Μαζι σου...

δημιουργούμε μία αγορά που βασίζεται στις ανθρώπινες σχέσεις και στον σεβασμό προς τη θάλασσά μας

Με κουτί

Η πιλοτική φάση του προγράμματος “Ένα κουτί θάλασσα” ολοκληρώθηκε.

Εργαζόμαστε για να αρχίσει ξανά το πρόγραμμα σε λίγους μήνες, να γίνει ακόμα καλύτερο και να φτάσει ακόμα πιο μακριά!

Αυτή τη στιγμή η επιλογή "με κουτί" δεν είναι ενεργή. Μπορείς όμως να στηρίξεις τη προσπάθειά μας επιλέγοντας όποιο ποσό επιθυμείς, για να εξαπλωθεί το πρόγραμμα και αλλού!

Με κουτί

Με κουτί

Με τη δωρεά σου στηρίζεις την εκστρατεία και παίρνεις ένα κουτί με ψάρια στην πόρτα σου (προς το παρόν μόνο αν ζεις Αθήνα).

Το περιεχόμενο θα είναι 2 κιλά και θα περιέχει μία επιλογή από τα ψάρια που αναφέρουμε στη σελίδα μας, ανάλογα με την ψαριά της ημέρας. Μία μέρα πριν βγει ο ψαράς για ψάρεμα, θα επικοινωνήσουμε μαζί σου ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά για τις λεπτομέρειες παράδοσης.

Click Here
Χωρίς κουτί

Με όποιο ποσό μπορείς να διαθέσεις, στηρίζεις αυτή τη δράση που ξεκινήσαμε και έχει στόχο τη δημιουργία μίας αγοράς που βασίζεται στις ανθρώπινες σχέσεις και στο σεβασμό προς το θαλάσσιο πλούτο μας.

Επιπλέον, μας βοηθάς να την εξαπλώσουμε και πέραν από τους 3 μήνες και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.Click Here

Βρίσκεσαι σε ασφαλή ιστοσελίδα. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία της πιστωτικής σου κάρτας και όλα τα προσωπικά σου στοιχεία είναι προστατευμένα.

Στην αρχή κάθε χρόνου εκδίδουμε μία απόδειξη για το συνολικό πόσο υποστήριξης. Η απόδειξη αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για φορολογικούς σκοπούς κάθε υποστηρικτή.


Στοιχεία Κάρτας