Διάλεξε το κουτί σου!

Αν μένεις στην Αθήνα και θες να στηρίξεις αυτή την προσπάθεια, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε δύο ποσά και να πάρεις το αντίστοιχο κουτί στην πόρτα σου. Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει και ακολούθησε τα βήματα.

Έφτασες στο τελευταίο βήμα!

Δες ξανά όλες τις λεπτομέρειες της υποστήριξής σου και αν όλα τα στοιχεία που έχεις συμπληρώσει στη φόρμα είναι σωστά. Αν είσαι οκ πάτα [Ολοκλήρωση], αλλιώς Πίσω για να κάνεις τις αλλαγές που θες.

Η υποστήριξη σου : ευρώ

Προσωπικά στοιχεία

Γιώργος
Παπαδόπουλος
papadop@gmail.com
Παπαδοπούλου 00
Αθήνα
Ελλάδα

Στοιχεία Κάρτας

XXXXXXXXXXXX19
XXX
PAPADOPOULOS GEORGIOS

Περιέχει 2 κιλά φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, εποχικά και αλιευμένα με υπεύθυνο τρόπο. Το κουτί θα περιέχει μία ποικιλία από 28 πιθανά είδη (για παράδειγμα: χάνος, γόπα, φαγκρί) ανάλογα με την ψαριά της ημέρας.

ΠΟΣΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ: 30 ευρώ

Περιέχει 2 κιλά φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, εποχικά και αλιευμένα με υπεύθυνο τρόπο. Το κουτί θα περιέχει μία διαφορετική ποικιλία από 28 πιθανά είδη (για παράδειγμα: συναγρίδα, καλαμάρι, φαγκρί) ανάλογα με την ψαριά της ημέρας.

ΠΟΣΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ: 40 ευρώ

Βήμα1

Στο ημερολόγιο μπορείς να δεις τις ημέρες παράδοσης με τα διαθέσιμα τεμάχια που υπάρχουν από το κάθε κουτί. Διάλεξε τον μήνα χρησιμοποιώντας τα βελάκια και πάτα πάνω στην ημέρα που θες να παραλάβεις το κουτί σου για να την επιλέξεις.

Βήμα2

Παρακάτω βλέπεις την ημερομηνία παράδοσης που έχεις επιλέξει. Σε αυτό το βήμα διαλέγεις την ποσότητα που επιθυμείς και πατώντας [Προσθήκη] καταχωρείται η επιλογή σου. Πριν προχωρήσεις, να ξέρεις ότι μπορείς να επιλέξεις στο ημερολόγιο και περισσότερα κουτιά σε άλλες ημερομηνίες.

Οδηγίες
Διάλεξε την ποσότητα που επιθυμείς για το κάθε κουτί και πάτα [Προσθήκη].
Η επιλογή σου
Εδώ μπορείς να δεις το σύνολο της υποστήριξής σου μέχρι στιγμής και να κάνεις αλλαγές αν χρειάζεται ή να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα πατώντας [Συνέχεια].
Βήμα3

Για να παραλάβεις το κουτί σου και να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σου για τυχόν αλλαγές, έχει σημασία να συμπληρώσεις σωστά τα πεδία της παρακάτω φόρμας και να πατήσεις [Συνέχεια] για να καταχωρηθεί η υποστήριξή σου. Να ξέρεις ότι βρίσκεσαι σε ασφαλή ιστοσελίδα και όλα τα προσωπικά σου στοιχεία είναι προστατευμένα.

Προσωπικά στοιχεία

Στοιχεία κάρτας

Αν δεν θες κουτί

Yποστήριξε με οποιοδήποτε άλλο ποσό την προσπάθεια να δημιουργήσουμε μία δίκαιη αγορά ψαριών και θαλασσινών.​